Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Plaisir bredstripet pique

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk bredstripet pique med polo-krage og stolpe med knapping. Kontrast på innside av krage og stolpe. NB! Liten brodert logo i lyseblå som på venstre bryst som produktbildet og ikke mørkeblå. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk bredstripet pique med polo-krage og stolpe med knapping. Kontrast på innside av krage og stolpe. NB! Liten brodert logo i lyseblå som på venstre bryst som produktbildet og ikke mørkeblå. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EOV
Artikkelnummer: 7250416

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler