Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
FRI FRAKT OVER 600,- & GRATIS RETUR
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur
Dame med gul strikket genser og jeans.

Fra vinter til vår

Gå våren i møte i en kul miks av sporty og feminine plagg, som passer perfekt i overgangen mellom vinter og vår.

Vi går mot lysere tider og mens vi venter på våren for fullt er det tid for å begynne å oppdatere vårgarderoben. Overgangen fra vinter til vår kan være vanskelig da været kan være skiftende. Det er da viktig å investere i plagg som fungerer lag på lag så vel som alene.

Her er noen av vårens trender:

1. Lyse farger

Denne våren er det lyse farger som gjelder som gul, orange og grønn. De tilfører vårgarderoben feminitet og enkelt å kombinere med denim og nøytrale farger. Se etter strikkegensere i lyse farger, et sjal eller en veske for å gi antrekket den ultimate vår-looken. 

 

Shop gensere >

 

2. Blomsterprint

Blomstermønstrede skjorter og kjoler er en klassisk vårtrend. Se etter duse blomsterprint eller fargerike på lette bomullstoffer eller lin.

Mia kjole ECJ
Va Vite
34 36 38 40 42 44 46 48
799,-

 

Shop bluser & skjorter >

 

2. Denim

Denim er allsidig og tidløst, og passer perfekt til våren så vel som året rundt. Om våren, se etter lysere vask på denimskjørt, skjorter og jeans for en mer vårlig uttrykk.

 

Samara skjorte D05
Donna
34 36 38 40 42 44
1 199,-
Alicia jeans D05
Donna
34 36 38 40 42 44
999,-

 

Shop jeans >

 

3. Lette plagg som varmer

Det norske klimaet er uforutsigbart, så se etter lette plagg som f.eks. leightweigt dunjakke, vest, cardigans og blazere som du kan ha til kjøligere dager og bruke lag på lag.

 

Shop jakker >

 

4. Naturlige stoffer

Når været blir varmere er det viktig å se etter klær laget av naturlige stoffer som f.eks. lin, bomull og silke. Disse er pustende, lette og perfekte for varmere vær.

Med disse trendene i tankene vil du enkelt kunne skifte og legge til plagg i garderoben som gjør deg klar for våren. Husk å ha det gøy og eksperimenter med nye stiler og farge. Og ikke glem komfort og bærekraft – finn plagg som enkelt kan kombineres med andre plagg.